Зимонька-зима замела доріжки.
Морозець усім навкруг знов щипає щічки.
І стоять ялиночки у біленьких платтях,
І на сонечку блистять, мов лицареві лати.
Знов думки мої летять до рідної хатинки.
Бачу маму, тата я, ніби дві хмаринки,
Два дзеркальні озерця – тихі і ласкаві.
Тільки радості й тепла, рідні, вам бажаю.
Довгих літ, щасливі митті будуть хай частіше,
Сміху дзвінкого у хаті хай луна побільше.
Хай здоров’я Новий рік вам несе кремезне,
Мама й тато, любим вас, і любов – безмежна.