Сестра душі. Сестра завжди і всюди.
Нас ніц не розлучить,
бо так не може бути,
бо ми такі одні,
такі дурні на світі,
що будемо любить,
страждально, не своїх.
Так завжди було, й буде так, можливо.
Бо доля наша, подруго, така.
Щоб по життю ми вдвох
так гордо і красиво,
ступали стежкою життя.
Та було б добре так,
якби не було інших,
тих підлих і дурних,
красивих парубків.
Тих хлопців, не моїх,
і не твоїх, подруго.
Тих підлих кобелів,
тих красенів, можливо.
І якось так в житті,
складеться та година,
що поруч по життю
з тобою піде інший..
не я, сестра твоя,
по серцю і по думці..
а він - коханий, твій,
твій принц і муж, єдиний.
Ти не сумуй, моя,
ти сестро, лебедина,
я ж завжди поруч буду,
і де б я не була,
моя душа і серце, соколине,
тебе, подруго, любить!
і так буде завжди!!
ID:
228233
Рубрика: Поезія, Ода
дата надходження: 12.12.2010 15:41:40
© дата внесення змiн: 12.12.2010 15:41:40
автор: Кинута дощем
Вкажіть причину вашої скарги
|