Так не буває. Так бути не може.
Так не чекають і так не мовчать.
Глибші за вічність очі тривожні
Образом стали в безсонних ночах.
Так не буває. Так бути не може.
Так не жадають до губ доторкнутись.
На мелодраму банальну це схоже...
Але так не буває! Цьому й не відбутись.