Тобі потрібна повага,
Я можу дати любов.
У тебе ціла ватага,
Яка п’є твою кров.
Тобі не потрібні страждання.
Та знайомі мої.
Тебе дістало бажання,
Та проблеми свої.
Я хотів бути поруч,
Ти хотіла інакше.
І на пальця я обруч,
Не зробив я найважче.
Зараз ходиш ти з іншим,
І минуле чуже.
Інші книги, з другим.
А зі мною байдуже.
Погляд твій не такий,
Та обличчя сумне.
Вибрала шлях не легкий,
Все найгірше мине.
Не хвилюйся, я поруч,
Все що зможу зроблю.
І вогонь голіруч,
Якщо треба заллю.
Але ти не скажеш,
І нічого не попросиш.
Лише геть проженеш,
Все у серці схорониш.
Назад не повернеш.