Вихідний. Ляля спить до обіду, розслабляється - все в шоколаді!
На "майстернях" зависла, переконується у власній бездарності =),
До Поезії Лялиним віршенятам іще рости й рости...
(Але те, що маленьке, просте і росте - теж дарує радість)
Хоче рвати старі стосунки. Так, щоб нікому не боляче і щоб чесно.
Аж самій стало смішно. Так не буває, певно. Спробує - розповість.
Слово "Кохаю", що часто звучить з часом губить зміст.
Рвати стосунки складніше, ніж бавитись в ямби-хореї і анапести.
І дотліва недопалок на снігу, так безнадійно, змучено і фатально.
В січні не відкривають вікна чи душі, зимно, коханий, не та пора.
Буду щаслива, якщо не шкодуєш, виграв, а чи програв.
...Нині муркоче і легко дихає світ у долонях ляльки...