Привіт, любове моя,
Я за тобою сумую,
Але не знаю навіщо
Тебе до нього ревную.
Може це від розлуки,
А може від болю -
Я не знаю навіщо
Пишу це з любов"ю
Не знаю навіщо придумали любов,
Без неї я не плакав би знов,
Я знаю, що ти любила мене,
Але прийшов він і украв тебе.
Ти скажи мені,
Навіщо це зробила.
Я не відчув
Як любов мене накрила.
Ти говорила мені,
Що його полюбила,
Поранила серце моє,
Назавжди його ти розбила...