так, ти ніхто в моїх очах
і час не лічить і не страх
я не боюся залишати
вибір зробив,зумій змовчати
так,ти лишив щось в середині
на згадку будуть гарні мрії
без тебе світ став не такий
все більш реальний і жорсткий
так,ти був ніжний і ласкавий
хоч незбагненний та тривалий
час вірила що щастя є
й воно мене не обмине
так, ти все ж був, хоч і не довго
ти й досі є, та не зі мною
ти досі знаєш що було
а я тікаю від того