Ось ми обрали й що ми маємо?
Країна продана в борги
Де ж ти обіцянки? Питаємо
Такі ось з сиром пироги
Ну що ж зросли і пенсії й зарплати
За хмари ціни знов летять
На хліб то нам би назбирати
На ліки гроші де дістать
А як тепер до пенсії дожити
Коли пенсійний вік знов зріс
І медицину нашу як любити
Не полікують коли щось не приніс
Зросла ціна на газ на гречку
Російський флот лишивсь в Криму
А наш народ, як ту овечку
Чабан веде і дме в сурму
Чарівний звук луна по всюди
Дурманить голови дурні
О! схаменіться добрі люди
Скажіть будь ласка владі ні!
́́́