Сон - світ чудовий казок і чудес.
Сон - він підносить тебе до небес.
Сон - тут побачиш минулі життя.
Сон - таємницю відкриєш буття.
Сон - вибрик мозку чи чудо природи?
Сон - потойбічних світів мутні води.
Сон - його бачиш, закривши лиш очі.
Сон - нас чарує, хвилює щоночі.
Сон - щось нове, невідоме, таємне.
Сон - то минуле, чи світле, чи темне.
Сон - то майбутнє веселе й багате.
Сон - подивися, лягай просто спати.