1. Годинник скаже: «ніч!»
І мені зосталось три шляхи
Чи не все одно,
Куди вступить, на кого йти?!
Опустились руки
Піднялися крила
Монету на щастя
Я зараз кину.
2.Преший шлях не мій
Сидіть, чекати тихо
Боти кам’янно простим,
Бути абсолютно мирним,
Тільки вітер знає
Скільки треба сили,
Щоб не зійти із шляху
І чекати долі красиво.
3. Другий вибір мій,
Встати, в попіл зірватись:
«Вибачайте, але не можу зостатись!»
І летіти, бігти
В невідомій силі,
Щоб встати на ноги
І тільки вгору іти.
3. А про третій шлях
Не скажу ні слова
Він у кожного свій
Раз і готово,
А про те як все не просто
Знають наші вчителя
І цей третій шлях
Буде всім завжди, завжди.