Христос Воскрес! Ми відмічаєм
Найбільше торжество з торжеств
І один одного вітаєм:
«Христос Воскрес! Христос Воскрес!»
У Світлий Тиждень Воскресіння
У церкві лине мов з Небес
Гучне, уроче славослів’я:
«Христос Воскрес! Христос Воскрес!»
І Богослуження величне,
Святкуєм чудо із чудес.
Нам радісно і чути звично:
«Христос Воскрес! Христос Воскрес!»
Навколо церкви обійдемо
Попереду Господній Хрест.
Тут один одному гукнемо:
«Христос Воскрес! Христос Воскрес!»
Воскресна радість наповняє
Люд кропиться водою весь.
Церковний хор усе співає:
«Христос Воскрес! Христос Воскрес!»
Із церкви радість ми несемо,
І нею ділимося днесь.
Христу хвалу ми віддаємо:
«Христос Воскрес! Христос Воскрес!»
07.04.2010р.