Поклич мене у свої сни
І прилечу до Тебе я
Всміхнись мені хоча би раз
Ти серце і душа моя
Сказав би я Тобі слова,
Але слова – це Твоя тінь
Співатиму Твоє Ім'я
Лишень колись мене зустрінь
Я не хочу жити без Твоїх очей
Скоро прийде літо..літо для людей
А для мене осінь буде цілий рік
Якщо не почую ніжних слів Твоїх
Час мине і пролетять роки
Ти зі мною знов.
Я щасливий, а без Тебе навпаки
Ти моя любов
Поклич мене у свої сни
І прилечу до Тебе я
Всміхнись мені хоча би раз
Ти серце і любов моя..