Біль - потужний серце мучить біль.
Біль - насипав хтось у цукор сіль.
Біль - і дьогтю в меді забагато.
Біль - а замість снігу просто вата.
Біль - терпи козак, будь отаманом.
Біль - ще й заполонений дурманом.
Біль - на серці важкість залиша.
Біль - на зовні проситься душа.
Біль - могутній біль, вищого рівня.
Біль - чекаю смерть, ще й без терпіння.
Біль - ой, як болить, ну й біс на нього.
Біль - давно болить, та це нічого.
Поболить та й перестане,
А як новий день настане:
Знову біль - на рану сіль,
і з відтіль і із відсіль.
Зонву взад, тоді вперед,
знов то дьоготь, а то мед.
Біль ніяк не полиша -
Стогне , зранена душа.
Осточортіло сквиління,
Вже й закінчилось терпіння.
Біль під три чорти послав,
зник.Нема - за мить пропав.
Зразу ж сонце засіяло,
Все навколо заспівало,
ззацвіло у добрий час.
Стало все найвищий клас.
Хах тобі завжди щастить,
і нічого не болить.
Прибулець відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дуже дякую сердечно.
Допомогли безперечно.
Вам також всіх благ бажаю.
Настрій хай буде мов з раю.
да, боль в этом всём узнаваема. Но так же - если быть справедливым - боль является инструментом познания, равно как и страдание.
Думаю, ты знаешь об этом=)
Прибулець відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00