Крізь синю глибу Неба, літо,
Ввійшло у світ малиновим буттям.
Запахло свіжістю суниці...
Злетіли промені святії,
Як любов, - палкі, гарячі, -
Скупали в зливі світла землю.
У цвіті липи захмеліли.
Трояндові кущі сміються.
Дозрівають тихо вишні...
31 травня 2011 р.