Я довго думав як, ці рядки писати...
Чи у вірші, чи у поемі показати?
А може написати їх у прозі??
Слова подяки, що не сказані вам досі...
Від нас випускників, від всього серця!
Для вас уде таких нам дорогих...
Нехай цей вірш луною пронесеться..
З наших сердець таких ще молодих!
За доброту, любов і за опіку
За те, що ви оберігали нас...
Ми не забудем вашу доброту довіку!!
І ці слова звучать саме для вас!!