Я ніколи тебе не забуду..
Я й ніколи собі не пробачу
Те,що ти вже не прийдеш
І я поряд тебе не побачу...
За тобою закрились двері
Сльоза котилась по щоці
Ти не повернувся...
Рахувались зорі у ночі.
Так хибно думати,Що щастя вічне
Себе рожево обдурювати
І шукати оті пересічні...