Скільки пройшло років
І скільки ще пройде
До тебе два мільйони кроків
І менше не буде
Тисяча вітрів
Гори і море
сотні людей
Радість і горе
Хвилі повітря
і холод бетону
До тебе привітні
Стіни твого дому
два мільйони кроків
не пройти, не пробігти,
не проповзти, не проїхати
не перестрибнути
не перелетіти
не пересилити
не перехотіти