Сонце світить бо так треба
Я валяюсь просто неба
На піску собі лежу
Я сьогодні на пляжу
Кругом ходять голі тьоті
В них морозиво у роті
Дяді труси познімали
Загорають причандали
Вітер їх злегка колише
Спини гнуть щоби відніше
Яйця іноді почешуть
Один одному щось збрешуть
Очі бігають по кругу
Тьотів огляда «папугу»
В кого стрижене, побрите
Як розчесане, завите…
Тьотям все це нецікаво
Крутять бедра величаво
Грудьми трусять на показ
Їх цікавить лиш «кавказ»
Вони чули у цих дядів
У штанях як у верблЯдів
Сутками горби стоЮть
Не їдять вони не п’ють
Ось один зявився тута
Шапка зонтіком напнута
Грудь в растєнії уся
За коліна труселя
Відчуває «парень» цей
Що сьогодні його день
Носим крутить і сморкає
Майбуть тьотю вибирає
Та воно така блядіна
Вибира собі блондіна
Мужики як коні ржать
Баби в ауті лежать
Тільки я собі лежу
Я сьогодні на пляжу
І мені оця движуха
Надоїла вже по вуха
На піску лежу моргаю
Я сьогодні ЗАГОРАЮ