ВГО «Кобзар» оголошує регулярну літературну нагороду «Золотий тризуб», присвячену річниці Незалежності України. У цьому році нагорода «Золотий тризуб» включає в себе поетичний конкурс «Я люблю тебе, Україно!".
Літературна відзнака «Золотий тризуб» покликана нагадати українцям через сакральну силу поетичного слова – що любов до України та патріотизм – це не просто декларативне розмахування прапорами та барвисті промови за чаркою – це глибинна самоідентифікація та свідомий вибір особистості, яка визначившись як Українець – готова служити своїм переконанням не лише 24 серпня, а щодня маленькими справами та великими досягненнями.
Переможець конкурсу отримає герб України - золотий Тризуб (ювелірний виріб), диплом переможця та публікацію твору у найкращих літературних журналах України. П'ять лауреатів конкурсу отримають дипломи лауреатів та заохочувальні призи. Твори 50 авторів, які увійдуть в шорт-лист, складуть антологію патріотичної поезії, присвячену річниці Незалежності України.
На конкурс приймається тільки один твір від одного автора, присвячений Україні, обсягом до 30 рядків. Заявки та тексти приймаються з 1 липня по 1 серпня на електронну пошту info@kobzary.com.ua. У заявці необхідно вказати ПІБ автора, електронну адресу, місто проживання.
Переможець та лауреати будуть оголошені 23 серпня 2011 на урочистому нагородженні. Члени журі - Дмитро Папета, Володимир Шовкошитний, Павло Вольвач. Положення про конкурс на сайті www.kobzary.com.ua
Координатори конкурсу:
Лера Крок
Тетяна Шкурак
Тел. 067-10-100-90
Вітаю, Леро! Прочитав цю інформацію на Вашому (нашому) сайті ще вчора, а вже сьогодні виклав тут свій один з дуже небагатьох патріотичних віршів, який попередньо постарався максимально покращити з точки зору техніки, аби подати на конкурс. Могли б Ви викласти якісь свої зауваження до нього?
Спасибо за внимание.
Пресловутая любовь к Украине может и должна выражаться в плодотворной работе на зарубежных литпорталах. Причём, не обязательно стихами на украинском языке.
И она должна оплачиваться украинскими деньгами, а не виртуальными тризубами.
Масса "маленьких" украинцев вывозит за рубеж капиталы, ездит прогуляться, и прочее. Они своих жён туда возили рожать в начале 1990-х, когда нам молока не за что было купить. Теперь их дети- граждане тех стран.
Лера Крок відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Шановний пане Терджиман Кырымлы.
Якщо Ви не розумієте української - то краще не звертайтеся. Тому що в релізі чітко вказано, що нагорода - це ювелірний виріб. Золоти Тризуб.
Це по-перше.
По-друге - цей ресурс є українським. Читайте уважно його головну сторінку.
і по-третє:
якщо Ви настільки заздрите Українцям - що Ви тут робити?