Солодке вино п`янить мене знову і знову...
Я п`ю його жадібно й хочеться випити ще,
Його аромат незрівняний, душевна розмова
І ніжність обіймів, яку не обмити дощем.
Це мій порятунок у буднях і щастя у свято.
Вино спопеляє болючу реальність і страх,
А мрій на життя і надій є настільки багато,
Коли висихає солодкий дурман на губах.
І хочеться пити і дихати цим ароматом,
І не відпущу його поки на світі я є.
Кохала! Кохаю! І буду довічно кохати!
Вино - почуття, що заповнило серце моє.