Як хочеться сховатись від вас усіх,
нікого не бачити крім сонця й неба.
Хочеться переступити через оцей поріг,
в якому я вже давно казенна.
Але деколи я переступаю через нього,
для того,щоб побачити тебе.
І знаю,що не можна,бо щастя й так я там не зустріну свого,
та все одно щось змушує мене.