Я не вірю словам що казали,
Я не вірю у ті почуття,
Я не вірю у щирість довіри,
Я не вірю у правду життя....
Я не вірю у все те кохання,
Що тобі від душі присвятив,
Я не вірю,що ти обманула...
Я ж життя це для тебе прожив!
Ти слова мені ніжні шептала,
Я пригортав тебе знову і знов...
Моє серце розбила до крові...
Я не вірю у нашу любов...
І не можу страждати так довго,
За преречену свою любов,
За волосся,усмішку і голос,
За якими життя все пройшов...
Я не вірю у те що ти зараз,
Нестраждаєш так само,як я...
Досить гордості,досить страждання,
Бо не ми такі,це просто життя...