Згасають дні,згасають ночі,
а я задумано живу!
Минають тижні,місяці,
а я тебе одну люблю...
Бо ти для мене все життя,
І снишся ти мені щоночі,
Вночі і дньом живу тобою,
Чому недивишся ти в очі?
Чому так дивно ти себе ведеш?
коли ми з тобою двоє...
Своє я серце дав тобі,
а от коли віддаш ти своє?
Тобі пишу слова кохання!
А ти так просто все стираєш!
Тебе люблю на все життя,
А ти мене?-незнаєш...
Згасають дні,згасають ночі,
і в всесвіті згасає світ,
Та почуття твої помітні,
проте холодні наче лід!
Тебе прошу,ти зрозумій,
що я тебе кохаю,
і після всього ти повір,
без тебе жити як?-незнаю...!