Газети просять людство,
не йти на самогубство,
не знищувати цю планету,
не вибухати, як комета.
Змінити власне бачення,
і не ходити на побачення,
із абсолютним, темним злом,
а зустріти когось добром.
Складно це зробити визнаю,
але поразки я не признаю,
мінятись треба зразу,
усім, сьогодні і одразу!!!