Усьому свій час під Небом, -
Поспішай, - йти далі треба...
***
Світле, добре - життя витік, серцевина;
Заздрісне, злобне - загибелі причина.
***
Мудрий - розумом завжди спокусу остудить, -
На сусідське везіння він брови не хмурить.
***
Життя людини – весняні грози, не більше...
***
Вдоволений долею, гнатись за щастям не буде.
***
Білій лебідці, чорний ворон - не пара!
***
Цеглу з черепицею, у кладці, -
Ніхто не єднав, навіть у казці.