Так, я стояв осторонь i дивився на Вас.
Так, я очима благав: “Запросіть же на вальс”.
Вже закружляли в мелодії весни й літа.
Ви йшли поважно i вільно, немов би свята.
Ваш реверанс – i у відповідь я уклонивсь,
Крок Вам назустріч – я знову немов народивсь.
Ось ми у танці кружляєм по колу життя –
Страх перед Вами хай кане у вир небуття.
Вальс, вальс, вальс – наш білий танець,
Ваш, Ваш, Ваш – ніжний рум’янець,
Мій, мій, мій – перший цілунок,
Вальс, вальс, вальс – долі дарунок.
З нами у вальсі кружляють i вічність, i мить,
Па – i, здається, я міг би ту вічність прожить,
Па – i, здається, я з Вами знайомий сто літ,
Руку я ніжну тримаю, немов свіжий цвіт.
В очі вдивляюсь i подих ловлю Ваш без слів –
В них небо синє i шепіт весінніх вітрів,
Посмішка долі сіяє на Ваших устах – ¬
Ви недосяжні, немов поміж хмарами птах.
Вальс, вальс, вальс – наш білий танець,
Ваш, Ваш, Ваш – ніжний рум’янець,
Мій, мій, мій – перший цілунок,
Вальс, вальс, вальс – долі дарунок.
Коло за колом – у серці стожар нароста,
Ми стали ближче, та все ж Ви для мене свята.
Як я боюсь, що скінчиться мелодії спів.
Чом же раніше я стрінути Вас не зумів?
Й ніби в короткому вальсі життя я прожив.
Може цей вальс надихнув на душевний порив?..
Знову кружляють в мелодії весни й літа,
Знову над світом мелодія вальсу зліта.
Вальс, вальс, вальс – наш білий танець,
Ваш, Ваш, Ваш – ніжний рум’янець,
Мій, мій, мій – перший цілунок,
Вальс, вальс, вальс – долі дарунок.
ID:
274323
Рубрика: Поезія, Вірші, що не увійшли до рубрики
дата надходження: 09.08.2011 19:58:40
© дата внесення змiн: 09.08.2011 20:17:54
автор: В. Гроз
Вкажіть причину вашої скарги
|