ЛІТЕРАТУРНИЙ САЛЮТ! Про любов, еротику, уряд і про нас.
Хто вам сказав, що Уряд наш є імпотент?
Ви не враховуєте тут один момент.
Народна воля – сварлива й непокірна -
Невпевненість породжувала. Вірно?
Але ось Уряд пішов шляхом законним.
Й контракт про шлюб укласти він умовив.
Все без насилля, та по згоді обопільній.
Тож Він ЇЇ любити може вільно.
- Розслабся – каже він – покращення у нас.
- І досить скиглити. Любитиму й не раз.
Не буду критись, є у Нього перегини.
Кайдани, батоги і постріли у спину.
І полюбляє тільки секс він груповий.
З Ним депутати і, звичайно, Головний.
Всім хочеться любити свій народ,
Щоб був на висоті стабільності оплот.
А що ж Народна воля? Терпить все?
Тягар заміжжя як вона несе?
Звичайно, має вигляд еротичний.
Гола і боса – вже для неї стан є звичний.
А дев’яносто, шістдесят на дев’яносто?
Ці норми викорінюються просто.
Є нова норма розміру для нас
Це два на пів і, головне, щоб без прикрас.
Але Народна воля ще не мрець.
Терпіла все, але урвавсь терпець
Всі засоби і документи дістає.
І на РОЗЛУЧЕННЯ заяву подає.