В моїх руках, щойно зірвані пелюстки квіток...
...вони лоскочуть мені шкіру...
...розтікаються по кімнаті п*янким ароматом...
...я згрібаю їх до купи, щоб у*явити цілісну квітку...
А3 розірваний на дрібні кусочки...
...мну їх у своїх руках,
випускаючи гнів і злість,
що накопичилась в мені...
...роздумуючи про прекрасне...
...малюю я погано,
фотографую не цікаво...
...єдине без чого не можу
це - писати...
...але Мої не хочуть
цього визнавати...
...в мене, в руках
кольорові пелюстки...
...а я лише думаю, як краще
їх описати чи може сфотографувати?...
...інші ж бачать - білий розірваний папір
посеред кімнати...
...ця реальність не для мене...