Спокій і сон втрачено
наче за це не проплачено
і лікар знову шви накладає
в серці дирку чергову латає
мізки тілу не хочуть підкоритися
адже бояться знову помилитися
картинки в голові - це лиш ти
свою любов не зміг я вберегти
і я знову ніхто для тебе
і ворог для самого себе
одягнута маска на лиці
глибокі шрами на руці
вітер на вухо тихенько щось шепоче
ну навіщо, що він від мене хоче
щоб забув твоє обличчя і вуста
але ж це задача не проста
вона ж змогла до серця мого доторкнутись
це навіть змусило мене усміхнутись
подарувала спогади щасливі
і моменти красиві, а не юродиві
голос звучав як музика для серця
і воно билось в такт кілогерцам
а зараз його ледве чути
і я стараюсь тебе не забути...