Гірка кава.Чорний шоколад.
Я тебе запрошую у гості.
Не питаю будь-яких порад.
Закохатись, виявилось, просто...
Поцілунок- лезом по губах-
мрії розгорілись передчасно,
серце, як подушечку, - голкам.
Вже не вільна. Все зі мною ясно!
Я така, яка насправді є,
більше не потрібно перевтілень.
Сонечко, обожнюю тебе!
Ми разом - це все, чого хотілось.
Чорно-біло вишива сльоза,
може, скоро буду наречена...
Усі квіти, посмішки, слова
тільки нам: для тебе і для мене=)