Я маю нестримне бажання
своїм тебе називать,
щоранку тебе цілувать...
Пестощі, ласки тобі промовлять...
Я маю невпинне жадання
в очі твої заглядать,
щось там про себе читать...
Й за руку при цьому тримать.
А ще хочу небо з тобою кусать!
В любові моря пірнать
з головою... І не виринать...
Та маю самі лиш зітхання.