Сон – це міраж посеред ночі,
Сон – це коли ти закриєш очі.
Сон – це політ у казку мрій,
Сон – це світ таємний твій.
Сон – це спочинок твоєї душі,
Сон – це коли ви з ним одні.
Сон – це звістка з майбуття,
Сон – інколи - чудова новина.
Сон – це дотик чиєїсь руки,
Сон – це коли ти в людині застиг.
Сон – це кордон Добра і Зла.
Сон – це частинка твого я.
Сон – неминучість кожного дня,
Сон – це загадка життя.