Тобі не говоритиму нічого.
Хіба заплачу в тебе на плечі.
Ти ж зрозумієш все, бо любиш.
І не почуєш знов гіркої брехні.
Мені з тобою добре-добре.
Хоч не любила й не люблю тебе.
Ти знаєш правду і не скивдиш
Так сильно любиш ти мене.
Ти будеш поряд хоч тобі і важко
Чути знов не правдиві слова
Але я знаюприйде вона, половинка твоя.
Нарешті ти будеш щасливий, а за мене не переживай.
Я закутаюсь в шерстяний сведр
І з насолодою питиму чай.