Що таке самотність?
Це крик душі у темряві вночі,
Це тиша, що загострює всі рани,
Це голос тихий в голові,
Що відбиває всі печалі,
Це мрій нездійснені потоки
По тілу ходять, наче струм,
Самотність чому ти приходиш,
І моє серце краєш знов.
Я вже достатньо настраждалась
І сльози виплакала всі,
Залиш мене, я вже сама зосталась,
Молю тебе, ти щастя поверни,
Відкрий ці двері,
Що за ними я ховаюсь,
І в світ людський ти знов мене впусти.
*(з. лат. «Приречений на самотність»)