Володимир Григоріченко
СКАРБНИЦЯ МРІЙ
Ти приходиш знов
У скарбницю мрій
Де в рожевий час
Я на самоті.
Де горить свіча
Наших протиріч
І на два плеча
Дві сльозинки з віч.
Чую шелест рук
З яблуневих віт
І нема розлук
Тільки голос мій
Рветься в далечінь.
Повернись , прошу!
Злую клекочінь
В серці не ношу.
Лиш багаття зір
Пломенить в очах.
Там і ти – повір
В золотих стрічках.
Засіяй ,прийди
У скарбницю мрій
Душу розбуди,
Марево - розвій.