ОПА! Дивлюсь, погнали в 11 локалку "хозяїн" та "Режимнік ". Цікаво чого?
А ось і результат не заставив себе чикати- понесли на носілках когось дуже грубого. Приглядаюсь. Нічого собі, то це самого "Карася" потянули.
Да! Значить "амон" цього разу отримав найсуворіші інструкції, якшо "Карась" не відпетляв (а він петляє завжди і так петляє, що ніхто нічого не пред'явить).
Значить «маски-шоу» будуть, ще жорстокішими ніж ті, під які я попав минулого року. Ще ні один "амон" не минув мене. Так і калікою можуть лишити.
Тишина майже вбивча, тільки чути стогони та крики сусідніх бараків та команди до построєнія на "малій зоні" загону спецухи. Повертаю голову та краєм ока помічаю , що щось кинули через забор, БААХ,БААХ,БАХХ!!!
Це мощні взрив- пакети! Не роздумуючи несусь що сили з локалки у барак,-«лише б встигнути, лише б встигнути, бо якщо когось застануть в локалці-жо..а. Самому першому попасти на очі-самогубство!»
(Далі буде)