І день іще один пройшов
Куди так довго я ішов?
Куди ведуть оці всі дні?
Не памятаю їх усі
У кожного своя дорога
У когось автобан широкий
Мали провулок в когось є
Та це все значення нема
Хтось цінить теплоту в душу
Хтось цінить лиш лаве в кишень
Кому яке життя дано
Які у кого пункти є
У кожного своя мета
Та, та мета у всіх одна
Всі хочуть жити просто,є класно
Простого щастя хочуть всі
А дні летять як ті птахи
Нема листів в календарі
Та кожен день кудись веде
Та в кожного своє шосе