Час проходить, і все минає,
Життя не вічне, щось зникає,
І в цьому світі ти не одна,
Любов поруч, любов завжди жива.
Любові ніколи не буде мало,
Вона не наче джерело води,
Поринеш у неї і забудеш страждання,
Забудеш все погане що у твої душі.
Любов ніколи не старіє хоча і час летить,
Вона немає віку, ні границь.
Любов нова та інша в кожного із нас,
І тільки їй вдалося підкорити час.
Любов тут, ти просто озирнись,
Вона як завжди стоїть поруч з тобою,
Вона тримає твоє серце в долоні,
Вона чекає зустрічі віч-на-віч з тобою.
Любов існує повір мені,
Ти тільки віддайся їй у руки,
Любов є поруч, вона шукає долю,
Любов не наче небаса простора.