Крок за кроком в майбутнє якого не існує. Брєд на завтра.
Хто його знає, що там попереду?
Думати боязко.
Як? Де? І з ким зустрічатиму Вересень?
Все ж передбачено?
Рік, день, сторіччя - життя все мінлИвіше.
Хтось каже - люди ніколи не зміняться. Де найсмілИвіший?
Не передбачивши зміни. Пробачити?
Надію - недорого! Поштою. - індекс зазначите.
Весело питимуть страхи стаканами.
Ті хто ще вчора чекав на сьогодні.
З повними віри й надії кишенями.
В завтра підуть, шлях відкривши в майбуття.