поряд з тобою граю з вогнем
зникає минуле і варте
невірні думки пронизають мечем
і їх не узяти під варту
«минуле-майбутнє» поняття просте
загубиться скоро у часі
і лірики слово дитяче й смішне
чорнилом полите …
верлібри і рими без місця й потреб
приглушують щире бажання
твого поцілунку …