Напрочуд твої очі
Побачити я хочу
Почути голос твій
Котрий мені шепоче
Почати все з початку
Зачарувати час
Щоб сьгодення злісно
Не посміхалось з нас
Хвилини в які помилявся
Звести на нівець
Бути завжди з тобою
А не як зараз - без
Подарувати тобі мрії
Що у твоїх снах
Покохати тебе,
Як ніхто не кохав
Пробачити тобі твої
Образи задля нас
Розповісти тобі те
Про що мовчав в свій час
Відчути твою ласку
Та тепло твоїх рук
Розуміти що для тебе
Я більше ніж друг
Відбитися у краплях
Твоїх сліз пірнути в них
Захлинутися вдихнувши
Їх солоний смак
....