Суміш лабіалізованих, вперто голосних
і вечірньо-шиплячих звуків,-
о ш - ОШО- О,шо?
ШОрсткий хаос питань,
приємний на звучання,
цупкий або навіть ШОвковий,
шоковий.
тексти вшиті у подушку-
подущіна,
і на
очах інший колір.
хто?
хлопець, що бігає сторінками майбутнього
підручника
з літератури.