Матір Божа,спаси й сохрани
Від всілякої злоби лихої,
Щоб знесилили злі вороги
Від їх думки і сили пустої.
Свят отець Миколай, поможи,
Захисти від зневаги людської,
Щоб зазнали поразки всі ті,
Що не мають клітини живої.
Іісус, ти надія моя,
Свято вірую в одного Бога.
На плечах твоїх грішна Земля,
Що не варта і хлібного стогу
Але ж Отче, святий мій отець,
Я молюсь і молитва – та птиця –
Хай летить лиш до тебе, Творець,
Щоб у світі змогло щось зміниться
Во ім’я твоє світле, Господь,
Во ім’я твого світлого Сина
Я молюсь і молитва – той срок,
Коли діє твоя свята сила
Во ім’я твоє світле, Отець,
Во ім’я твого духа святого
Я співаю молебень, Творець
У надії на праведне слово.
Ти пробач всі гріхи, що на мні,
Як і я пробачаю всіх грішних,
Поможи, зохоронь, захисти
Милосердний, великий, Всевишній!