В повітрі чути запах квітів,
І тихо, тихо навкруги,
Сумно колише трави вітер,
Росу зриваючи із них...
Весь світ заснув, нічна ця тиша,
Приспала всі людські світи,
Лише природа тихо дише,
Ховаючи життя сліди...
У тиші ночі розумію,
Що всі є різні, я і ти...
Ми як планети бачим зорі,
Хоч і на відстані вони...