З тобою я наче вітер.
зганяю буднюю пелюку,
дай ж мені скоріше руку,
ти для мене повітря.
З тобою я наче зорі.
іскряться мої темнії очі,
будь же цієї ночі,
моїм примарним сузірьям.
З тобою я наче та птаха
щоразу здіймаюсь у твоїх руках
як бачу щось більше в очах.
кричить душа твоє імя
З тобою я наче вічність.
легке відчуття тривоги,
кудись несуть мене ноги,
туди де минають століття.