Чому розп'яли дивака?
Він не робив нікому зла,
Він лиш творив собі на радість,
Щоб вже розкрити це на старість.
Та не дожив...
Розбився об суспільство.
Його народ не розумів,
Тож тяжко він життя прожив,
"Народна думка головніша,
За думки хлопця розумніша!"
Звичайно!
Безсумнівно...
Тож, пане, думай що ти робиш,
Які слова бездумно плодиш,
Бо то був хлопець на мільйон,
Таких як ти на світі - батальйон.
І навіть більше...
Набагато.