Чи заслуговує це відчуття
На легкий дотик невловимого життя?
Моя віддалена зоря
Сузір'я інші, ти ж сама,
Ти спалахнула зовсім поруч,
Але сузір'я є ліворуч,
Немов і в парі з ними світиш
Та це брехня, хоть й незамітиш.
Моя самотняя зоря,
Що загубила світло в світлі
І немов у грі з неба зійшла.
Моя відчужена зоря
Приходить ранок- шепіт дня
Тебе на небі вже нема,
А на траві- блистить роса.