Погодьтеся я так партачу
Тому що я такий вот не терплячий
Мені жити стало так лячно
Кожен день епіцентр гарячий
І я в ньому рвуся до правди
Навздогін за мною дикі собаки
Готові на своєму шляху кожного порвати
Зло та брехня, які бігтимуть не впавши
Я думав надія,віра і любов
Спасуть, впав з ними в оков
Та ті собаки вже і тут
Як вибратися з терну пут
Я мов звір загнаний у кут
Тихо промовля - я тут,я тут ось тут
Візьмуть ось так і розірвуть
Затуляючи рота скажуть
Що це совість моя і суть
Які звільнити прибігли мою душу ...