На ромашці,бджілка спить,
З неба капає блакить,
Вранці вмиється росою,
Під обід цвіте красою,
А під вечір у гаю,
Пісню заспіва свою,
Колискова,то немов,
Засинають без розмов,
Ось така ромашка мила,
Увесь світ заполонила,
Запишалася красою,
Пишним цвітом над росою,
Мов цариця всього літа,
Біла квітка гордовита.