Крізь розпалені очі пошуків
І полудневу спеку вагання,
Крізь тонни списаних зошитів
Я йду до тебе із рання.
Я шукаю в тобі лицаря,
В блакитних очах - світло.
Прожектори мені засвідчили
Твою постать: незвичну і дивну.
Я ніби знайшла в тобі Всесвіт,
Відкрила нові закони...
Ентштейн і Ньютон.. хто вони?
Для нас - це лиш звуки мови.
Я стану для тебе отрутою,
У пустелі - палючим сонцем,
У пристрасті буду жагою,
Ненавистю у любові.
Я готова грати без правил,
Тільки так, як ти заволієш.
Захочеш знайтися - знайду тебе,
У темряві дикій без світла.